Lørdag d. 19. september

Lørdag d. 19. september gik turen til Loch Nees i vestjylland. Der var mødt 14 medlemmer op med store forventninger. Alle 14 måtte dog vende hjem uden de blev indfriet. Det lykkedes nemlig ikke at lande en eneste fisk, trods det der var masser af dem i søerne. Udover os var der omkring 30 andre lystfiskere, og vi så kun 2 ørreder blive landet. Så vi var enige om det ikke var fiskejollen.dk’s manglende evner der var skyld i det, men andre faktorer som vi ikke er herrer over. Loch Nees havde dog udloddet 2 x 4 stk. billetter til fodboldgolf. Disse blev vundet af Søren Larsen og Henrik Hylleberg. Desuden en flaske rødvin som Kaj Andersen vandt. Udover en, trods alt hyggelig dag, kunne alle deltagere vende hjem med 10 point til foreningsmesterskabet.

Der er desværre ingen billede af vinderfisken denne gang.