Krumtappen bag det hele

Hjemmesiden www.fiskejollen.dk er krumtappen det hele drejer om, og det meste af vores korrespondence til medlemmerne foregår gennem denne side og pr. mail. På siden kan man ligeledes se vore alsidige arrangementer, reportager fra tidligere arrangementer, billeder herfra og meget mere. Man kan også blive medlem af vores facebookgruppe og bl.a. lægge fangstrapporter og billeder ind. Her kan man også skrive til hinanden og kommentere andres indlæg. Hjemmesiden bliver løbende opdateret så den altid er aktuel.

Fiskejollen.dk’s formål

Hovedformålet med fiskejollen.dk er at give lystfiskere fælles oplevelser, såvel sociale som fiskemæssige gennem de alsidige arrangementer.

Det kan vi tilbyde

fiskejollen.dk er ikke baseret på et bestemt fiskevand, eller særlige former for fiskeri. Vi står for arrangementer af stort set enhver art indenfor genren. Som f.eks. Put & Take-fiskeri, ture til søer og åer, havture samt andre tiltag som vedrører vores fælles lyst til at være derude.

Hvem kan blive medlem?

Der er ingen medlemsbegrænsninger, fordi vi gerne vil henvende os til alle aldre og fiskeinteresser. Vi tror på at alle kan lære af andres erfaringer, uanset indenfor hvilken gren af lystfiskeri man har kastet sin kærlighed. F.eks. har vi ofte set hvordan ungdommen lytter intenst når de garvede fortæller om deres oplevelser ved vandet. Og de unge kan bestemt også imponere de ældre med deres viden om alt det nye på markedet.

Det lyder dyrt – Hvad koster det?

Det har fra starten været meningen at alle skulle kunne deltage, derfor har vi sat et fast kontingent på 75 kr. om året. Forudsat man har en mail-adresse, og kan modtage nyheder om opdateringer på hjemmesiden m.m. pr. mail. Man kan naturligvis også være medlem hvis man ikke er online. Det koster så 25 kr. ekstra hvis man vil have korrespondancen pr. post. Kontingentet er så billigt at vi ikke har set det nødvendigt med hverken ungdoms- eller pensionistrabat.

Med håb om mange gode stunder sammen med dig fremover, vil vi hermed gerne byde dig velkommen ombord i fiskejollen.dk.

Ønsker du yderligere informationer, eller har vi vakt din interesse kan du altid henvende dig til en fra bestyrelsen. Dem finder du under menuen “Kontakt”. Eller endnu bedre: Gå ind under menuen “Bliv medlem” og meld dig ind i fællesskabet. Alle er velkomne.

Der er ingen medlemsbegrænsninger, fordi vi gerne vil henvende os til alle aldersgrupper og fiskeinteresser. Vi mener at alle kan lære af hinandens erfaringer, uanset indenfor hvilken gren af lystfiskeri man har kastet sin kærlighed.

Bliv medlem

Hvis du ønsker medlemsskab af fiskejollen.dk, send en mail til knuderikni@mail.dk som indeholder følgende:

Navn
Adresse
Telefon nummer
E-mail adresse
Fødselsdato og år

Vi vil hurtigst muligt tilsende relevante papirer angående medlemskabet.