Pokalvindere

Et historisk overblik over pokalvindere gennem årene. Alle 3 kategorier trådte i kraft 1. juni 2008 og følger regnskabsåret som går fra 1/6 – 31/5.

Foreningsmester: Til alle arrangementer uddeles point til de deltagende. De 3 største fisk får tildelt hhv. 50, 30 og 20 point, og alle øvrige deltagere får tildelt 10 point blot for at være med. Det hele tælles så sammen d. 31/5 hvert år, og det medlem med flest point bliver foreningsmester. Så enkelt er det.

Årets fisk: På baggrund af de indkomne fangstrapporter fra vore arrangementer gennem det forløbne år vælges årets fisk. Det sker ved simpelt stemmeflertal på generalforsamlingen..

Årets ”Københavner” Vælges ved simpelt stemmeflertal på generalforsamlingen blandt de indstillede aspiranter i det samme år. Årets ”Københavner”. – ja, det ligger lidt i ordet at det drejer sig om at være kommet galt af sted, eller have kvajet sig på en eller anden måde til vore arrangementer. F.eks. ved at falde i vandet, fange en måge eller på anden måde gøre sig fortjent til en lille påmindelse i den anledning. Alle kan indgive emner til titlen. Vi er aldrig længere væk end et klik med musen.

Årets Foreningsmester 2017

Rasmus Larsen med pokalen som han fik for at blive årets foreningsmester. Han scorede 300 point. Nr. 2 blev Søren Larsen med 180 point, og på en delt 3. plads kom Kaj Andersen og Hans H. Madsen med hver 150 point.

Årets fisk 2017

Henning Ørebro fik pokalen for at fange årets fisk. En stør på 23,5 kg.

Årets “Københavner”

Lindy Pedersen med sin “belønning” som han fik, da han blev kåret som årets “Københavner”. Læs historien under sidste nyt om generalforsamlingen 2017.

Årets fisk 2016

Pokalen for at fange årets fisk gik til Rasmus Larsen, for en guldørred på 2,655 kg.

Årets foreningsmester 2016

Dette års foreningsmester blev også Rasmus Larsen som ses ovenfor modtage pokalen. Han vandt med 350 point foran Søren Larsen med 270 point, og Kaj Andersen på 3. pladsen med 210 point.

Foreningsmester 2015

Søren Larsen til højre får overrakt pokalen som årets foreningsmester med 240 point, efterfulgt af Tage Eliassen med 200 point, og Hans H. Madsen med 190 point.

Årets fisk 2015

Arthur Møller får overrakt pokalen for at fange årets fisk, en stør på 19 kg, fanget i Ny Thorup Fiskepark d. 9. maj.

Foreningsmester 2014

Årets foreningsmester Knud E. Nielsen til højre, vandt med 280 point, efterfulgt af Søren Larsen med 240 point. Nr. 3 blev Tage Eliassen med 160 point.
Årets fisk blev fanget af Tage Eliassen til højre. Det var en havørred på 1,2 kg, og 49 cm. Fanget i Trend Å.

Årets “københavner” blev Tage Eliassen. Historien bag kan læses under referat fra generalforsamlingen.

Foreningsmester 2013

Årets foreningsmester blev Hans H. Madsen til venstre med 190 point, efterfulgt af Jesper Bennike med 180 point og Kaj Andersen og Knud E. Nielsen begge med 160 point.

Årets fisk blev en havørred på 3,48 kg. og 64 cm. fanget af Kaj Andersen

Årets “københavner” blev Hans H. Madsen. Historien bag kan læses under referat fra generalforsamlingen.

Foreningsmester 2012

Årets foreningsmester blev Søren Larsen til højre med 240 point, efterfulgt af Knud E. Nielsen til venstre, med 220 point og Hans H. Madsen, med 150 point.

Årets fisk blev der stemt om ud fra fangstrapporter fra årets arrangementer, og her blev Jørgen Pajhedes skrubbe fra Langeland på 0,825 kg og 45 cm kåret

“Årets københavner” blev ikke uddelt i år, da der ikke var indkommet værdige modtagere til denne belønning/straf.

Foreningsmester 2011

Årets foreningsmester blev Jens Geisler med 220 point efterfulgt af Knud E. Nielsen med 200 point og Birger Jensen med 100 point.

Årets fisk blev der stemt om ud fra fangstrapporter fra årets arrangementer, og her blev Lars Haldrups skrubbe fra Langeland på 1,085 kg og 49 cm kåret.

Årets ”københavner” stemtes der ligeledes om ud fra emner som var indkommet gennem året. Det er jo den titel som ingen vel stræber efter, da den tildeles et uheldigt medlem som på en eller anden måde kommer galt af sted. Denne titel gik til Per Nielsen som på en 4 timers makreltur formåede at ødelægge 3 fiskehjul. For det får han senere overrakt en ”forgyldt” snorkel.

Foreningsmester 2010

Foreningsmesterskabet 2010 blev fordelt på 2 medlemmer, med pointlighed. På billedet herover ses Jens Geisler (i blå trøje) Få overrakt pokalen som foreningsmester 2010, af formand Knud Erik Nielsen.

Her den anden foreningsmester Hans H. Madsen. Der var spænding næsten til det sidste, og på næstsidste tur snuppede Jens alle 100 point, og kom dermed i spidsen. Hans fik 10 point i sidste arrangement, hvor Jens ikke deltog. Dermed var de lige, og fik hver en pokal, da det er pointstillingen der afgør mesterskabet.

Årets fisk 2010

Her har de 2 herrer ovenover byttet roller. Her er det nemlig Knud Erik Nielsen der får overrakt pokal af Jens Geisler. Den fik han for fangst af årets fisk. Det var en fin bækørred på 1,1 kg. og 48 cm.

Årets “Københavner”

Denne titel tilfaldt ingen i år, da der ikke var indkommet nogen forslag hertil.

Kim Jacobsen til venstre overrækker pokalen til foreningsmester 2009 Knud Erik Nielsen, som fik 280 point. Nr. 2 blev Michael Kjeldsen med 170 point og nr. 3 blev Hans H. Madsen med 150 point. Der skal lige lyde et lille rosende ord til Knud Erik som scorede samtlige 100 point på vores Øresundstur, hvor han fangede de 3 største torsk. Men som de fleste kan regne ud var han blevet mester selv uden de 100 point. Flot klaret.

Årets fisk 2009

Hans H. Madsen til venstre får overrakt pokalen for årets fisk af Knud Erik Nielsen. Han fik pokalen for en flot bækørred på 1,3 kg og 50 cm, fanget ved en åkonkurrence.

Årets “Københavner” 2009

Knud Erik Nielsen til venstre overrækker årets “Københavner” til Michael Kjeldsen. Et spøjst lille ekstraindslag er uddelingen af årets ”Københavner”, der er en delvist forgyldt snorkel. Der stemmes normalt om hvem den går til, men da der kun var 1 emne var der ingen afstemning. Det blev Michael Kjeldsen som modtog denne straf/belønning for at knække en stang på en Put & Take tur.