Søndag d. 28. juni

Søndag d. 28. juni afholdtes vores 13 års fødselsdag i Serritslev Fiskepark. Der var 22 deltagende som tilsammen fangede omkring 15 ørreder. Ikke den store høst, hvilket vi igen gav vejret skylden for. Det var lidt trykkende og vandet var nok ved at blive for varmt til at de mange ørreder gad bevæge sig efter de mange tilbud vi smed ud til dem. Der var dog særligt 3 deltagere der gik glade der fra. Efter en lækker menu fra CL-Partyservice blev der uddelt præmier for de største 3 ørreder. 3. største fangede Michael H. Larsen, en regnbueørred på 2,480 kg. Han fik 3 Akkoiblink skænket af Fish Collector. Nr. 2 blev Bjarne Gregersen med en regnbueørred på 3,060 kg. Han fik et gavekort på 350 kr. sponseret af Jægeren & Lystfiskeren i Aalborg. Og vinderen med en meget flot tigerørred på 3,340 kg blev Danni Møller. Han fik en lækker spinnestang sponseret af Fish Collector. Der var spurtpræmier for første fisk i hver klokketime. De 2 første gik til Bjarne Gregersen, nr. 3 til Malthe Kvistgaard og i 4. time blev der ikke fanget noget. Derudover var der 3 fiskekort til søen sponseret af fiskeparken. Disse vandt Brian Frandsen, Helle L. Olesen og Emil Tejls. Og flere lodtrækningspræmier fra Migatronic, Fish Collector og købmanden i Bonderup.

En glad Danni Møller med den smukke tigerørred.