Fredag d. 12. juni

Fredag d. 12. juni var en længe ventet dato. Det var tid til første arrangement, efter at landet var lukket delvist ned p.g.a. smittefare med coronavirus. Det var natfiskeri i Vesthimmerlands Put & Take,  fra fredag kl. 19.00 til lørdag morgen kl. 07.00. Der var fremmødt 15 deltagere og med til sammen 20 stænger i sving blev det til 14 ørreder. Vi gav det lumre og trykkende vejr skylden for at det ikke blev til flere. 3. største fangede Søren Larsen. En regnbueørred på 2,360 kg. Nr. 2 blev Rasmus Larsen med en guldørred på 2,710 kg. Og Vinderen med en regnbueørred på 5,540 kg blev Allan Aae. Det er i øvrigt ny foreningsrekord for regnbueørred. Han fik for sin indsats et fiskehjul sponseret af Thy Outdoor. De 3 fik desuden hhv. 20, 30 og 50 point til foreningsmesterskabet. Alle andre fik 10 point for at deltage.

Allan Aae med sin buttede vinderfisk