Lørdag d. 7. december

Lørdag d. 7. december blev der afholdt juleafslutning i Himmerlands Fiskepark i Lundby, med efterfølgende gløgg og æbleskiver i fiskehytten. Dette var et delvist sponsorarrangement, idet Dennis Horn fra Vesthimmerlands Put & Take, efter aftale stillede op med 4 samarbejdspartnere. Samtidig sponserede han en meget flot præmie, bestående en stor kasse blandet grej fra Akoy. Denne præmie var en af hans gæster, Rasmus Kokholm så dygtig at indkassere for dagens største ørred på 2,980 kg. I den interne medlemskonkurrence var det Ole H. Sørensen der fangede 3. største på 2,680 kg. Næststørste gik til Bjarne Gregersen. En fisk på 2,720 kg. Og største fangedes af Rasmus Larsen. Den vejede 2,880 kg. Så der var meget tæt løb i toppen. Rasmus fik for sin ørred en ultrastang sponseret af Thy Outdoor. Han avancerede med sine 50 point til en førsteplads i mesterskabet. Der skal da lige lyde en tak til Himmerlands Fiskepark for altid god behandling, og Vesthimmerlands Put & Take for stor velvilje m.h.t. sponsorater. Med ønsket om en god jul ser vi frem til næste års udfordringer ved fiskevandet.

Rasmus M. S. Kokholm med sin flotte vinderfisk.