Fredag-lørdag d. 15.-16. juni

Fredag-lørdag d. 15.-16. juni skulle en ny sø i  foreningssammenhæng prøves. Det var Vesthimmerlands Put and Take, ved Gatten, der lagde vand til et natfiskearrangement. vi havde fået et særdeles godt tilbud fra ejerne, og man må sige, de i høj grad har fået styr på tingene, trods de er forholdsvis nye i branchen. Der mødte os overalt veltrimmede og smukke omgivelser. Der var masser af fisk i søen, og der lagdes også hårdt ud, som vanligt med en del fisk på land den første time. Så blev der stille indtil  01.45, hvor der pludselig blev landet 3 fisk i løbet af 5 minutter, hvorefter der igen blev dødt.  Det kan man da kalde hugperioder. Herefter   var der stort set stille indtil kl. 06.00 hvor vi sluttede. Der blev ialt landet 16 ørreder fordelt på 19 stænger. Nr. 3 med en ørred på 3,630 kg blev Søren Larsen. Nr. 2 Rasmus Larsen med 3,770 kg. Og vinderen med en ørred på 4,320 kg blev Jørgen Pedersen. Han fik et gavekort til Kraghs’ på 300 kr. Derudover fik de hhv. 20, 30 og 50 point til  foreningsmesterskabet, hvor dette er det første arrangement i det nye år.

 

Jørgen Pedersen med den flotte vinderfisk.